Ga op avontuur
met Ariel de Zeemeermin

Ariel en de Zeemeerminnen leven al jaren in vrede en geluk. Deze vrede word nu verstoord door de schaduw van de heks Ursula en haar tentakels. Haar heksenbrouwsel heeft ervoor gezorgd dat alle Zeemeerminnen in slaap gevallen zijn. Ariel zoekt moedige kinderen om haar te helpen bij het redden van haar onderwaterwereld.
Zijn jullie dapper genoeg om de diepte binnen te dringen? Ja? Bereid je dan voor op een buitengewoon avontuur.

Leeftijd: 4 tot 7 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je Zeemeermin voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door een Zeemeerminnen wereld, waar we door verschillende oceanen zwemmen, van de boze Hydra moeten ontsnappen, zingen zoals échte Zeemeerminnen, de vragen van de Centaur beantwoorden, onze weg door het Wolvenbos vinden én een toverdrankje bereiden...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze meerminnen een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je heldin cadeau zullen geven.

Nu onze Zeemeerminnen terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

sed ipsum mattis libero. venenatis, ante. eleifend id