Ga op avontuur met
Ridder Arthur

Mijn lieve vrouw, Koningin Sansa werd ontvoerd door de soldaten van Claudius, de koning van het Woestijnland. Mijn trouwste ridders van de Ronde Tafel werden allemaal in een hinderlaag gelokt en gevangen gezet. Ik ben Ridder Arthur en ik ben op zoek naar moedige ridders die bereid zijn om mij te volgen op deze gevaarlijke tocht. Ben je er klaar voor?

Leeftijd: 4 tot 9 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd))

Samenvatting

Chevalier animation anniversaire
Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je riddertje voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! In een wereld van ridders zullen we een magische berg beklimmen, bij boze trollen ontsnappen, de vragen van een oude én koppige wijze beantwoorden, de Zeemeerminnen baai oversteken én samen een toverdrankje bereiden…

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze helden een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je kind cadeau zullen geven.

Nu onze ridders terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

elit. efficitur. venenatis, id leo sem, Praesent