Ga op avontuur
met de Nachtfee

De Nachtfee gaat op zoek naar haar tweelingzus, de Lichtfee, die plots verdween.

Als we haar niet terugvinden, is de Nachtfee ontroostbaar en zullen de bloemen, de kleuren en de vreugde in de wereld geleidelijk aan verdwijnen. De Nachtfee zoekt dus een groep flinke feeën en tovenaars die bereid zijn om het Magische bos te bedwingen en zo de Lichtfee terug te vinden.

Leeftijd: 4 tot 6 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

En résumé

Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je fee voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door feeërieke wereld waar we onze weg door een magische bos moeten vinden, aan boze trolls ontsnappen, samen een aantal raadseltjes oplossen én een toverdrankje klaarmaken...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze feeën een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je kind cadeau zullen geven.

Nu onze kleine feeën terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons
een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

velit, dolor tempus ut venenatis id diam Nullam