Ga op avontuur
met de Toverdrank Meester

Poudlard, 10 jaar later. Diegene van wie de naam niet mag gezegd worden, is terug! Onze jonge leerlingtovenaars zullen heel moedig moeten zijn om de Meester van de Toverdrank bij te staan om alle nodige ingrediënten (horcruxes) terug te vinden en zo de vieze Lord Voldemort (Oeps! Ik heb de naam gezegd) te verslaan en de vrede terug te brengen in Poudlard.

Leeftijd: 4 tot 10 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je tovenaar voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door een wereld van tovenaars, waar we toverspreuken zullen leren, aan reuzenspinnen ontsnappen (geen echte spinnen, hé mama) raadsels oplossen, een Zeemeerminnen baai oversteken én een toverdrankje bereiden...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze helden een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je kind cadeau zullen geven.

Nu onze tovenaars terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

adipiscing id, risus sed justo Lorem Praesent tristique