Wat is Kids and Play?
Kennismaken?

Bij Kids and Play zijn we ervan overtuigd, door onze ervaring bij de ongeveer duizend verjaardagsfeestjes die wij mochten verzorgen, dat de kern van markerende ervaringen van een kind via het spel verloopt.

De kinderen spelen met de acteurs/actrices, worden opgeslorpt door het verhaal en de aangename omkadering van de volwassenen. Deze manier van werken zorgt voor een vlot verloop van een aangename activiteit die het afgesproken tijdskader respecteert.

Concreet: Je kiest een thema binnen onze selectie en een datum en wij doen de rest. Mama en papa kunnen meekijken, meespelen en genieten.

Kids and Play is een familie ; onze familie, met als missie : de verjaardag van een kind omtoveren in een magisch en onvergetelijk moment ! Wij (Valérie en Abdel) hebben onze aanpak doorheen de jaren op punt gesteld door elk nieuw thema te testen voor de verjaardag van onze eigen kinderen ; Luisa en Basil.

Ons enthousiasme ontstond uit het gevoel dat de verjaardagsfeestjes, waarvoor onze kinderen uitgenodigd waren, aan originaliteit ontbraken en beperkt waren tot ofwel een clowns-of goochelaars act waarbij de kinderen eerder passief waren, ofwel de organisatie van spelletjes door animators zonder een wereld waarin kinderen in konden opgaan.

Wij hebben het concept ‘thematisch en gescenariseerd avontuur’ ontwikkeld.

Heel snel hebben we ervoor geopteerd om te werken met jonge acteurs in plaats van animatoren. Een mooi verhaal dat aangenaam uitgebeeld wordt, leek ons voldoende om kinderen mee te nemen op reis in de wereld die ze het beste beheersen, nl het imaginaire.

Om nog een stapje verder te gaan, beschikken we ook over het passende decor bij elk verhaal, dat het universum waar de kinderen zich in gaan onderdompelen, voorstelt en we installeren dit bij jullie.  Om de kinderen te helpen om zich in te leven, krijgt elk kind ook een verkleed-outfit gedurende de activiteit.

Ondertussen kunnen we bogen op heel veel ervaring en tevreden klanten !

Na meer dan 8 jaar et meer dan 1000 verjaardagsfeestjes zien we dat onze aanpak er enerzijds voor zorgt dat kinderen een uniek moment beleven en met fonkelende ogen terug naar huis gaan en anderzijds dat de ouders zich gerustgesteld voelen over het goede verloop van dit uitzonderlijke moment.

ballons-kidsandplay
Offerte

Vraag
een offerte aan

Voor de 5 jaar van ons Valentine kwam en prinsessin op bezoek met haar kasteel, haar knutselmateriaal en outfits voor de kinderen...die allemaal sterren in hun ogen hadden 🙂
Prinsessenjurken voor de meisjes, riddervestjes voor de jongens, knutselmateriaal en toverdrankje waren voorzien...
Bedankt !

(vertaling van Franstalig feedback)

Christine
Hoe zullen wij volgend jaar beter kunnen??? Ik heb mijn dag niet moeten beëindigen met het opruimen van ons huis...echt aangenaam voor de zwangere mama die ik ben 🙂 Alles was perfect!

(vertaling van Franstalig feedback)

Juliette

Choisissez l'une de nos 2 formules

Kids And Play

De dag van de prestatie komen wij het decor installeren bij u thuis (binnen of buiten) samen met de verkleed-outfits voor de kinderen en al het nodige materiaal voor de animatie. Als de kinderen allemaal aanwezig én klaar zijn, kan het verhaal beginnen. Onze acteurs nemen je kind én zijn vriendjes 2 uur mee in een episch avontuur, in je salon of in je tuin, dankzij inlevingsvermogen.

En Résumé :
  • Een acteur
  • Een verkleed-outfit voor elk kind
  • Een decor
  • Het knutselmateriaal

De meestgestelde vragen vind je hieronder in onze FAQ. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons een maill te sturen naar xavier@kidsandplay.be

FAQ

Questions
Réponses

Wat is de beste tijdstip voor een Kids And Play verjaardagsfeestje ?
De 1000 geslagde feestjes hebben ons getoont dat dit de beste tijdstip is :
Nodig de vriendjes uit voor 2.5u. De ideale start is tussen 14.00 en 14.30u (tot 17.00u) Dit kan uiteraard langer maar wij raden het niet aan. Laat de kinderen 30 minuten voor start toekomen. Zo hebben we een beetje extra tijd bij eventuele vertragingen en laat de ouders hun kinderen max 30 minuten na de animatie ophalen (om rommel te vermeiden)
Ik woon in een appartement. Kan ik een Kids And Play feestje bij mij voorzien?
Onze animaties worden aangepast op basis van je leefruimte. Veel plaats is niet noodzakelik. Indien nodeg kunnen wij uw sofa of salontafel even verschuiven.
1m² per kind is al genoeg voor een super verjaardagsfeestje.
Mijn dochter houdt van prinsessen mar ze wenst ook jongen uit te nodigen ?
Al onze thema's zijn voor jongens en meisjes. Voorbeeld: Voor elke prinsessen feestje voorzien wij ook een ridder-outfit voor de jongen.
Wat moeten de ouders voorzien en wat voorziet Kids And Play ?
Wij voorzien een leuke decor en animatie van 2u. De ouders zorgen voor taart, kaarjes en tafeldecoratie. Indien nodig kunnen wij heliumballons voorzien (prijs op aanvraag)
Hoe lang op voorhand moet ik reserveren ?
We raden aan om vroeg genoeg te reserveren want onze planning is snel volzet...de vroege vogel vangt de worm.
Op welke dagen kan ik beroep doen op Kids And Play?
We zijn dagdagelijks bereikbar maar de animaties gebeuren enkel op zaterdag en zondag (voor of namiddag)
Ik wens een verjaardagsfeestje van Kids And Play te organiseren maar niet thuisJe ne veux pas faire l’anniversaire de mon enfant chez moi, avez-vous une salle ?
Onze animaties kunnen bij u thuis plaats vinden of in een zaal dat u zelf moet privatiseren. Wij hebben spijtig geen zaal ter beschikking.
ipsum id, risus. velit, libero. accumsan commodo pulvinar quis, Aenean