Ga op avontuur
met Prinses Roos

Prinses Roos is haar vriendje – de Prins van het Kleine Volk – kwijt. Hij is niet groter dan een duim. Om hem terug te vinden moet ze op zoektocht in een denkbeeldige wereld, waar er, naast magische zaken, ook veel gevaar schuilt.

Prinses Roos zoekt dus een bende moedige prinsessen en ridders om met haar op tocht te gaan én de prins terug te vinden.

Leeftijd : 4 tot 9 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze onze prinsessen voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door een prinsessenwereld, rijden te paard doorheen een denkbeeldige wereld, ontsnappen aan boze trollen, beklimmen een magische berg, beantwoorden de vragen van een oude koppige wijze, steken de Zeemeerminnen baai over én bereiden een toverdrankje...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze prinsessen een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je heldin cadeau zullen geven.

Nu onze heldinnen terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons
een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

felis dapibus risus. elit. eget libero velit, ut