Ga met Superman op avontuur

De Joker heeft met zijn laserstraal de krachten van alle superhelden gestolen. Niemand staat hem meer in de weg om zijn boze plannen te verijdelen. Superman is kunnen ontsnappen maar hij is al zijn superkrachten kwijt. Hij is dus op zoek naar een bende superhelden die hem willen helpen om de superkrachten van Thor, Spiderman, Batman, Hulk, Flash, Captain America en Iron man terug te winnen en de Joker te verslaan en weg te jagen.

Leeftijd: 4 tot 9 jaar (De activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Super héros animation anniversaire
Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je superheld(in) voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! Onze superhelden moeten bewijzen dat ze allemaal flink en moedig genoeg zijn om de superkrachten van Hulk, Thor, Iron Man en Spiderman terug te winnen.

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze helden een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je superheld(in) cadeau zullen geven.

Nu onze kleine superhelden terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

nunc id vel, Lorem odio fringilla facilisis velit, consequat.