Ga op avontuur
met Obiwan Kenobi

Darth Vader bedreigt onze melkweg! Obi-Wan Kenobi en Prinses Leia zijn hun volledige leger kwijt. Ze moeten een aantal moedige Jedi’s vinden om hen te helpen de duivelse plannen van de Duistere Kant te verijdelen. Om daarin te slagen zullen de jonge Padawans een uitgebreide Jedi training moeten volgen om sterk en moedig genoeg zijn om tegen de Duistere Kant van de Force te vechten.

Leftijd: 6 tot 10 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Star wars animation anniversaire
Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je Padawan voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We exploreren een wereld van Jedi’s waar we doorheen galaxieën reizen, ontsnappen aan de bewakers, en ons bekwamen in het leren beheersen van kracht, de vechtkunst en het Lichtzwaard.

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze helden een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je kind cadeau zullen geven.

Nu onze Jedi’s terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om
ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

ultricies ut lectus libero. libero risus ut id Donec felis quis