Ga op avontuur
met de Oude Bill

Na een levenslange carrière als goudzoeker, was Oude Bill onderweg naar huis om van zijn welverdiende rust te genieten. Spijtig genoeg werd hij aangevallen door bandieten die zijn 7 goudstaven hebben gestolen. Deze vuile bandieten verdwenen in het niets nadat ze de buit onder elkaar hadden verdeeld. Luke, de beste vriend van Bill, beloofde dat hij alles zou doen om deze bandieten én de 7 goudstaven terug te vinden. Alleen zal Luke daar echter niet in slagen. Daarom moet hij dringend een bende dappere cowboys vinden om hem door het Wilde Westen te begeleiden.

Leeftijd: 4 tot 10 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

cowboy animation
Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je cowboy voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door het gevaarlijke Wilde Westen, waar we zullen paardrijden, aan wilde beren ontsnappen, dansen zoals échte cowboys, de vragen van een oude sjamaan beantwoorden, een gevaarlijk Indiaans grondgebied oversteken én een toverdrankje bereiden...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze cowboys een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je held(in) cadeau zullen geven.

Nu onze cowboys terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

libero quis nec leo. luctus tempus