Ga op avontuur
met Nakoma

Toen Nakoma, dochter van de bekende Pocahontas van haar jacht terugkwam, lag haar hele stam in slaap. Blijkbaar heeft er iemand een vloek over hen uitgesproken.

De enige manier om haar familie en vrienden terug wakker te krijgen en te redden, zou een speciale toverdrank zijn. Welke Indianen zijn dapper genoeg om Nakoma te helpen?

Leeftijd: 4 tot 7 jaar (De activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Indienne animation anniversaire
Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je indiaan voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door een Indianenwereld, ontsnappen aan wilde beren, dansen in de regen, beantwoorden de vragen van een oude sjamaan én bereiden een toverdrankje...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze helden een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je kind cadeau zullen geven.

Nu onze indianen terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

Praesent Aenean odio commodo dolor. libero. sit vel, porta.