pirates-icon

Ga op avontuur
met Captain Jack

Captain Jack zeilde door een zware storm en is zo zijn hele bemanning kwijtgeraakt. Hij verloor ook een belangrijk stuk van zijn schatkaart. Zonder zijn matrozen en zonder kaart zal het hem nooit lukken om zijn piratenschat te vinden. Hij is dus op zoek naar een bende dappere piraten die klaarstaan om de gevaren van de grote oceaan te trotseren en uiteindelijk de felbegeerde schat te vinden. Ga je mee op schattenjacht? 

Leeftijd: 4 tot 10 jaar (de activiteit varieert naargelang de leeftijd)

Samenvatting

Pirate animation anniversaire
Verloop
De acteur verschijnt voor het decor en geeft een woordje uitleg over het verloop van het verhaal. Dan nodigt hij/zij de kinderen uit om zich te verkleden en zo meteen in hun rol te stappen.

Eens de kinderen allemaal verkleed én klaar zijn, vergezellen ze je piraat voor het decor. Hét uitgelezen moment voor de ouders om dit magisch ogenblik vast te leggen met een paar leuke sfeerfoto's.

Hier gaan we dan! We reizen door een piratenwereld, waar we zullen varen op de woeste zee, aan de kraken ontsnappen, dansen zoals échte piraten, de vragen van de Vliegende Hollander beantwoorden, de Zeemeerminnen baai oversteken, een schat vinden én een toverdrankje bereiden...

Ongeveer in de helft van onze reis, nemen onze helden een pauze om iets te drinken, de kaarsjes uit te blazen, de cadeautjes te geven en samen een slinger te knutselen die ze daarna aan je piraat cadeau zullen geven.

Nu onze piraten terug op krachten zijn gekomen, gaan ze verder om samen de vrede en gerechtigheid te herstellen en hun avontuur in schoonheid te beëindigen.

Onze animators zijn allemaal acteurs die aan het afstuderen zijn én ook ervaring hebben met werken met kinderen. Ze nemen je kinderen mee naar een denkbeeldige wereld vol fantasie en dromen.

Onze animaties duren 2 uur. In onze prijs voor de prestatie is het volgende inbegrepen: het decor, een kwalitatieve ‘verkleed-outfit’ voor elk kind, het knutselmateriaal en een of meerdere acteurs, in functie van het aantal kinderen.

De animaties zijn voor jongens én meisjes en zijn geschikt om zowel binnen als buiten door te gaan.

Offerteaanvraag

Aarzel niet om ons een offerte aan te vragen,
onze planning is snel volzet!

neque. leo. elit. Curabitur id Phasellus felis Donec